Sinds 2023 zijn wij, Bike & Ride, officieel AJP dealer geworden in Nederland. Ondanks dit relatief onbekende merk heeft AJP zich al ruim 35 jaar bewezen onder de enthousiaste allroad en offroad rijders.
Het meest populaire model is toch wel de PR7, met zijn 145 KG rijklaar ook een hele lichte motor. Ondanks het lijkt op een crosser heeft hij niet de nadelen van crosser, geen moeilijke revisies of om de 1000KM olie vervangen. Out of the box ben je klaar voor een rally of wereldreis, alleen nog even wat soft luggage erop.
Wij kunnen elke AJP motor nieuw leveren en proberen de PR7 zoveel mogelijk op voorraad te nemen, natuurlijk is proefrijden ook altijd een optie. Bekijk de voorraad lijst .

De AJP Passie van de Nederlandse importeur:
PASSIE! Is het eerste gevoel dat opkomt als ik denk over wat ons motiveert, mij en iedereen van het AJP team.
Nieuwe terreinen veroveren, in contact komen met de natuur door het berijden van onbekende wegen, welke leiden tot ongeëvenaarde ervaringen.
Ervaringen die iedere motorrijder kan beleven, ongeacht leeftijd, geslacht of expertise.

Het overtreffen van je technische mogelijkheden (rij techniek) en het vergroten van zelfvertrouwen is een lastig te omschrijven gevoel.
Vele jaren geleden, bij de eerste ontwerpen van onze AJP motoren, realiseerden we ons dat er iets ontbrak in de off-road motormarkt.
Wat de industrie niet begreep was dat er een verschil is tussen de ervaring en de gevoelens die ik beschreef.

Bij AJP begrijpen we dit verschil, en dat is waarom we producten ontwerpen waardoor deze ervaring mogelijk is voor mensen van alle leeftijden, zonder je lichaam te trainen tot een professioneel atletisch niveau.

De resultaten van deze producten creëerden off-road motoren die je brengen van het ene punt naar het andere in je dagelijkse activiteiten, met uiteindelijk de all-terrein ervaring.
Als gevolg van onze aandacht voor detail en flexibiliteit bieden wij een variatie van motoren aan, die gevoelsmatig zijn als een op maat gemaakt exemplaar motor voor iedere berijder. Bedenk dat wij u deze sensatie zelf kunnen laten ervaren tijdens een proefrit op een AJP motorfiets. Wij, AJP, creëren en blijven u voorzien van duurzame sensationele experimentele ervaringen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen?